Wie zijn wij?

Onze therapeuten zijn gediplomeerd en gekwalificeerd.

Wie zijn wij?

 

Denise Sour

Ik geloof in het zelf genezend vermogen van het lichaam, wanneer het lichaam in balans is. Dit zelf genezend vermogen kan pas tot uiting komen als alle blokkades worden opgelost. Aan het oplossen van deze blokkades draag ik graag een steentje bij, door een massage worden de blokkades aangepakt en mag de energie weer gaan stromen.

Tijdens een massage help ik je met het loslaten van blokkades/ belemmeringen. Wanneer jij de kracht vind om los te laten mag er genezing gaan plaatsvinden. Het is mijn doel om jou tijdens de massage op een onderbewuste niveau te krijgen, een diepe ontspanning, waardoor jijzelf antwoorden mag vinden op je vragen.

 

Corrie Alt

wellness masseur Corrie Alt

Afgestudeerd wellness masseur. U kunt bij mij terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage, hotstone en gezichtsbehandeling. Samen met mijn collegae geven wij ook duo-massages en vierhandsmassages. Tot ziens bij een heerlijke massage, even een uurtje alleen voor u!

 

 

Maddy Kersten

Sinds 2007 heb ik een praktijk waar ik mensen behandel met allerhande klachten. D.m.v. acupunctuur, massage en voetreflexologie. Mijn eerste praktijk was ook gevestigd in Maastricht, waarna ik naar Heerlen ben verhuisd alwaar ik 8 jaar mijn praktijk en opleidingscentrum

heb gevoerd. Nu zijn we verhuisd, terug naar Maastricht waar we in het centrum ons opleidingscentrum en praktijk runnen. Ik geef les in massage, acupressuur, voetreflexologie en cursussen intuïtieve ontwikkeling. Dit vak is mijn leven en mijn passie waarmee ik mensen wil helpen en deze kennis geef ik graag door aan mensen.  Welkom in onze massagepraktijk in Maastricht centrum.

Al onze therapeuten zijn aangesloten bij het

KZAG Kwaliteit Zorg Alternatieve Geneeswijzen en dragen het keurmerk Kwaliteit Therapeut.

Voor meer informatie kijkt u op www.keurmerktherapeut.nl